Vandaag vertellen we iets over het grote geheim van onze seksualiteit. Iets wat je misschien nog nooit ontdekt hebt. Wedden dat je helemaal wild wordt als je het hoort?

Inhoud

Het geheim van onze seksualiteit.

Dit is het geheim: je seksualiteit is een waanzinnige bron van extra energie. Dit weet eigenlijk niemand. We denken dat seks zorgt voor baby’tjes en voor genot.

Dat is ook zo, natuurlijk.

Maar er is dat onbekende extraatje: extra emmers energie, wow. Als je weet hoe je die extra emmers gevuld krijgt, dan word je gek van geluk.

Wat zou je doen?

Stel jezelf maar eens deze vraag: wat zou je doen met twee volle emmers energie.

Per dag, hè.

‘Een cursus acrobatiek volgen.’

‘Eindelijk het Pieterpad lopen.’

‘M’n baan opzeggen en mijn eigen koffietentje beginnen.’

‘Op snoekbaars vissen in Zuid-Amerika.’

‘Gaan hardlopen.’

‘Een moestuin beginnen.’

‘Weer zoals vroeger mijn eigen kleren naaien.’

‘Een hond nemen.’

‘De verbouwing van mijn huis afmaken.’

Het geheim van onze seksualiteit

Voorzichtige blijdschap

Deze antwoorden hebben we niet zelf verzonnen. We stelden de vraag eerder, tijdens een training aan een groep vermoeide vrouwen. Nog herinneren we de vreugde die door de groep trok toen we het hadden over het als-dan scenario. De blije gezichten. Ik herinner me ook mijn eigen ongeloof en voorzichtige blijdschap toen ik (na een dikke vette burn-out) weer energie kreeg voor fijne, blije dingen.

Met volle teugen

Weer jezelf worden. Je motor weer voelen ronken. Merken dat je bandbreedte toeneemt en met volle teugen genieten van de natuur, de stad, je eigen capaciteit. Als je heel moe bent, als je echt ziek van vermoeidheid bent, dan weet je waar we over praten. Zelf vond ik mijn energie terug door de seksuele technieken van zelfbeminning te leren. Dat is tien jaar geleden en ik pluk er tot op de dag van vandaag de vruchten van.

Eeuwenoude kennis

De kennis over het geheim van onze seksualiteit als bron van kracht komt uit het oosten. Verder oostelijk dan Hengelo. Denk China. De kennis is eeuwenoud. Al heel, heel lang leerden vrouwen in die contreien hoe je extra energie haalt uit je seks.

Uit de put van de burn-out

Het verrassende is dat de manier waarop je extra emmers energie vrijmaakt voor je gezondheid loopt via zelfbeminning. Dat is gek, hè. Ik vond het in het begin zo raar. Nu niet meer. Sinds ik dit geheim ken, het onderdeel van mijn leven maakte en het me uit de put van de burn-out trok, geef ik de kennis door aan anderen.

Twee extra emmers

Als je verlangt naar een vitaal en vrolijk leven, als je alles hebt geprobeerd om weer op de rit te komen en alles is mislukt, dan is het tijd om het zelfbeminnen te leren. En trouwens, als je niet ziek bent, maar wél twee emmers extra energie per dag wilt, dan ben je natuurlijk ook aan het juiste adres.

Erg fijn huiswerk

Hier kun je je inschrijven voor de technieken van het zelfbeminnen. Je krijgt: meer energie en meer vitaliteit. En óók… meer zin in seks. Je zet immers je seksuele kachel aan. Heerlijke orgasmes horen daarbij. We beloven je: een genotvol leertraject met erg fijn huiswerk.