Tarzan vibrator kopen

Wil je een Tarzan vibrator kopen? Je ziet ze veel: prachtig felgekleurde vibrators, met parels, ronddraaiend en tollend met neon accenten en voor weinig geld. Maar wel op letten: vaak zijn deze Rabbit vibrators niet gemaakt van veilige materialen en zitten er weekmakers in verwerkt. Weekmakers zijn giftige materialen die vaak wordt gebruikt voor draaiende en bewegende delen. Felle, doorzichtige kleuren en veel bewegende delen? Let dan extra goed op de product informatie. Als het gemaakt is van veilige materialen, dan staat dat er altijd duidelijk bij. En bij twijfel: gewoon niet kopen. Daarbij geldt ook hier: goedkoop is vaak duurkoop. 

Inhoud

Wat is de beste tarzan vibrator voor jouw? 

De tarzan vibrator is al heel lang een van de beste verkochte seks speeltjes ter wereld. Niet zo gek, want het was een van de eerste vibrators met aandacht voor de stimulatie van de clitoris. Dus een staafmodel met een stukje eraan vast dat tegen de clitoris aan trilde. Vreemd dat nog niemand aan een clitoris stimulator had gedacht. Veel dames zullen het model herkennen: een vrij grote staaf vibrator met twee aapjes die de clitoris en de anus stimuleerden. Wellicht heb je ook zo’n tarzan gehad. 

In de afgelopen jaren zijn er veel andere modellen bijgekomen, maar het rabbit model is nog steeds populair. Nog wel even voor de goede orde. De naam Rabbit wordt ook vaak gebruikt. Eigenlijk is de Tarzan een vibrator met van oorsprong een driedubbele stimulatie (clitoris, vaginaal, anaal). Tegenwoordig bestaat er geen goede vibrator meer met zo’n driedubbele stimulatie en wordt de term Tarzan ook gebruikt voor een Rabbit vibrator. Ze worden ook wel duo-vibrator genoemd. 

Voeger werden deze rabbit en tarzan vibrator vaak gemaakt van onveilige siliconen. Ze werkten ze op batterijen en maakten vaak een hoop herrie. Tegenwoordig zijn er een hoop mooie, veilige exemplaren die fluisterstil hun werk doen. Maar wat is de beste Tarzan vibrator voor jou? Wij helpen je graag een eindje op weg. 

Tarzan vibrator kopen

 

Wat maakt de Tarzan vibrator uniek? 

Wat de rabbit vibrator uniek is de dubbele gelijktijdige stimulatie. Een Tarzan vibrator heeft een rabbit gedeelte, een extra stukje dat aan de staaf vast zit. Soms heeft dit gedeelte de vorm van ‘konijnenoortjes’, vandaar dus de naam. Dit extra gedeelte zorgt voor clitorale stimulatie, terwijl de staaf de vagina en de g-spot stimuleert. Deze gelijktijdige stimulatie zorgt ervoor dat deze vibrators voor diepe en sensuele ervaringen staan. 

Maar de rabbit vibrator kan ook alleen voor clitorale stimulatie worden gebruikt. Fijn voor de variatie. Voor als je geen zin heeft hebt in penetratie. 

De rabbit vibrator heeft nog meer mogelijkheden. Deze vibrator, kan net als andere vibrators goed worden gebruikt voor het plagen en prikkelen van andere erogene zones zoals de tepels. Bij haar en ook bij hem. Een Tarzan vibrator kan ook, eventueel, als anaal speeltje worden gebruikt. Ook kan de vibrator perfect om zijn penis worden geklemd voor ultiem genieten.  

Wat je moet weten over rabbit vibrators 

Passen niet altijd perfect

Rabbit vibrators zijn gemaakt voor gelijktijdige stimulatie van de clitoris en vaginale of g-spot stimulatie. Maar de afstand tussen de clitoris en de g-spot is niet bij iedereen hetzelfde. Het kan dus voorkomen dat een de vibrator bij jou net niet fijn past. En helaas is dat van te voren niet te zien of te bepalen. De afstand is nu eenmaal moeilijk te meten of zelfs in te schatten. Veel rabbit vibrators zijn zo gemaakt dat ze bij de meeste dames passen, en dat ze een wat flexibel stimulatie gedeelte hebben, en dus wat aan te passen zijn.

Die flexibiliteit moet ook weer niet te veel zijn, want het stimulatie gedeelte moet wel zijn plek blijven zitten tijdens het spelen. TARZAN vibrators die hier niet aan voldoen vind je niet in onze selectie. Maar feit blijft dat rabbit vibrators, meer dan andere vibrators, heel persoonlijk zijn. Er zal, ook bij de goede Tarzan vibrator, altijd wel een klein percentage dames zijn bij wie het net niet past. 

Vaak iets meer geluid 

Een ander punt is dat rabbit vibrators vaak meer geluid maken dan een “gewone” vibrator. Dat komt omdat ze twee motoren hebben. Met name de goedkopere exemplaren maken meer geluid dan je zou willen. Gelukkig is ook op dit gebied de laatste jaren veel verbeterd en zijn er rabbit vibrators die je bijna niet hoort. 

Belangrijke verschillen tussen tarzan vibrators.

Rabbit vibrators zijn er in verschillende soorten, maten en prijzen. Er is verschil in de kracht van de vibraties, de kwaliteit van de afwerking, de vorm, de afmeting, het bedieningsgemak en de gebruikte materialen. 

Ook even goed om te weten. Er zijn Tarzan vibrators met een gebogen bovenkant. Deze bocht maakt het gemakkelijk om de g-spot te stimuleren. 

De meeste duo vibrators hebben twee motortjes. Bij sommige kan je deze motortjes onafhankelijk en los van elkaar bedienen en uitzetten.  

Je eerste vibrator 

Als je niet eerder een vibrator hebt gebruikt, dan is een Tarzan niet meteen het beste model om mee te starten. Het is vaak fijner om eerst met een wat kleinere allrounder te ontdekken wat je echt fijn vindt. Vindt je vaginale stimulatie niets, dan is een rabbit vibrator niet iets voor jou. Ook kun je met een allrounder (goed) ontdekken welke afmetingen je prettig vindt. Met die ervaring kun je dan de juiste Tarzan vibrator zoeken, die jou heerlijke ervaringen kan bezorgen. 

Toch graag een rabbit vibrator als eerste vibrator? Dat begrijpen we natuurlijk ook. Dubbele stimulatie en dubbel genieten: wie lijkt dat niet fijn? Ga dan niet voor de duurste, maar kies ook geen goedkope rotzooi. En als je niet weet of je van super krachtig houdt, kies dan voor een vibrator met gemiddelde kracht. Te weinig kracht is niet fijn, maar teveel kracht ook niet. 

weekmakers

Let op weekmakers 

Als het gemaakt is van veilige materialen, dan staat het er altijd duidelijk bij. Als je twijfelt: gewoon niet kopen. Ook hier geldt: goedkoop is meestal duurkoop.   

Hele bijzondere Tarzan vibrators 

Er zijn ook een aantal hele bijzondere rabbit vibrators die we nog willen noemen. De allereerste die wij willen noemen is de Ina Wave. Het staafgedeelte van deze vibrator is perfect gevormd voor stimulering van de g-spot. En deze Ina Wave kan ook nog eens de perfecte “kom-hier-beweging” nabootsen die zorgt voor de meest fantastische g-spot sensaties.

Deze Ina Wave is van het topmerk Lelo, dus ook met het geluid, de afwerking, de bediening en het design zit het meer dan goed. Een andere bijzonder rabbit vibrator die we hier willen noemen is de Womanizer Inside Out. Hiervan werkt het clitorisdeel op luchtdrukpulsaties (geweldige innovatieve techniek) en het staafdeel met “normale” vibraties. 

Er zijn tegenwoordig ook merken die de Tarzan uitvoeren als luchtdrukvibrator. Je vindt ze in de shops.