Inhoud

Dame Products Wand Review.

Lichamen zijn niet recht, en vibrators zouden dat ook niet moeten zijn. De Dame Wand vibrator brengt de magie terug.

Voordelen:

  • Comfortabele, ergonomische vorm bereikt gemakkelijk moeilijk bereikbare plaatsen.
  • Zachte siliconen body.
  • Niet lomp of overdreven groot.
  • Waterbestendig.
  • Best wel stil.
  • Goede vibraties.

Nadelen:

Matige batterijduur.

Wandvibrators zijn wereldberoemd. Onze ouders en grootouders konden in 1968 kennismaken met de Hitachi Magic Wand, een veelzijdige en krachtige vibrator! In zijn hoogtijdagen was het de onbetwiste kampioen als je moeiteloos naar een orgasme wilde komen. In al die tijd is het ontwerp eigenlijk niet veel vernieuwd. Dat is waar de Dame Wand Vibrator om de hoek komt kijken. Dame introduceert een ergonomische body, zonder de magie van het origineel te verliezen.

Review dame wand vibrator

Een klein beetje geschiedenis van de wand vibrator.

Het nut van de Hitachi-wandvibrator als hulpmiddel bij het masturberen maakte het in de jaren zeventig een populair hulpmiddel voor vrouwen. Het werd ook als medisch hulpmiddel dat werd voorgeschreven aan vrouwen die leden aan anorgasmie (moeite om een ​​orgasme te krijgen). Sindsdien zijn er honderden seksspeeltjes geweest die het origineel probeerden na te bootsen en ook een graantje van het succes mee te pikken.

De meeste grote merken bieden een versie van de wand vibrator aan. Je hebt ze vast wel eens gezien in een sekswinkel, bij Wehkamp, of misschien zelfs in het nachtkastje van je moeder. Wandvibrators zien eruit als enorme ijshoorntjes – van boven een brede ronde kop met een taps toelopend handvat.  Als je ze vergelijkt met nieuwere, meer innovatieve ontwerpen , lijken wandvibrators soms wat ongeïnspireerd.

Dame introduceert nu een ergonomische versie van de wandvibrator. De buiging in het handvat maakt het heel gemakkelijk om een ​​goede plek te vinden op elk geslachtsdeel of erogene zone. Door de invalshoek te veranderen, geeft de Dame wand vibrator je een veel fijnere controle over het speeltje, alsof je uit een buigzaam rietje drinkt in plaats van uit een recht rietje. De Dame zorgt dat je minder hoeft te reiken, wat een grotere verademing is dan je zou verwachten.

Dame Wand vibrator Review

Review Dame Wand.

Als je hem gebruikt, verdwijnt de Dame Wand als het ware uit je bewustzijn. Je hebt niet meer in de gaten dat je hem vasthoudt, ook krijg je geen kramp in je onderarmen. De veelzijdigheid maakt het ook erg leuk om mee te experimenteren. Je kunt bijna alles bereiken, ongeacht in welke positie je bent. Of je nu op je rug, op je buik, op handen en voeten ligt, rechtop zit, je kunt alle plekken raken (zelfs een zere schouder). Welke geslachtsdelen je ook hebt, dit speeltje is echt leuk om mee te spelen.

Zoals de meeste vibrators, kan het wat vallen en opstaan ​​kosten om een ​​goede positie te vinden, vooral als je het op een penis gebruikt. Maar dit is zeker een speeltje dat zowel man als vrouw kan plezieren en dat is altijd een groot pluspunt.

Een deel van de reden waarom de Dame Wand zo goed werkt is dat zijn zachte kop diepe trillingen produceert die je intern heel goed voelt. Desondanks is hij erg stil. Andere wandvibrators hebben de neiging om te zoemen of een enorm kabaal te maken, wat er voor zorgt dat je wordt afgeleid. Zelfs op de hoogste stand hoor je het apparaat nauwelijks. Zeker als er ook nog een deken overligt is er geen geluid te bekennen. Niemand in de kamer naast je zal in de gaten hebben dat je er ligt te genieten. Compleet geruisloos.

Nadeel Dame Wand Vibrator.

De Dame is niet zonder tekortkomingen. Je uit een volle accu ongeveer een uur gebruik. Ter vergelijking: de draadloze Hitachi Magic Wand werkt drie uur op een volle lading, dat is echt veel meer. Andere concurrenten van vergelijkbare grootte als de Dame Wand hebben doorgaans een bereik van 90 minuten tot twee uur. Toch is dat meer een waarschuwing dan een dealbreaker. Zorg er gewoon voor dat je speelgoed aan de oplader ligt, zodat je jezelf niet teleurstelt midden in een sessie.

De Hitachi-wand en zijn opvolgers zijn misschien historisch belangrijk geweest, maar hun vorm heeft altijd een fatale fout gehad: die is recht en je lichaam niet. Moderne vibrators zijn zacht, flexibel, ergonomisch en gemaakt om de delen van je lichaam te bereiken waar je het meeste genot aan beleeft. Veel wandvibrators zien eruit als speelgoed uit de jaren 70, omdat ze dat letterlijk zijn. Ze waren toen goed, maar het is 2022 en we verdienen beter. De Dame Wand Vibrator is gewoon beter.