Inhoud

We-vibe touch x – vibrator review.

Deze We-vibe Touch X is een allround vibrator die alles in zich heeft wat een goede vibrator zou moeten hebben. Hij oogt stijlvol en je ziet en voelt de kwaliteit. De afwerking, de fijne laag medische kwaliteit siliconen, het oplaadsysteem; dit is echt een luxe vibrator.

De Touch X is een opleg vibrator, ook wel clitoris vibrator. Het is geen vibrator om in te brengen, daarvoor is-ie te klein. Al kun je ‘m uiteraard gebruiken voor veel meer dan alleen het stimuleren van je clitoris, want je kunt er natuurlijk je hele lichaam mee masseren.

Zoals we van We-Vibe gewend zijn zijn ook de vibraties heerlijk intens en robuust. Je kunt deze Touch X op verschillende manieren gebruiken. Of je nu van gerichte pin-point stimulatie houdt, of juist niet, of je de vibrator alleen of samen wilt gebruiken, of je van sterke krachtige vibraties houdt of juist van sensuele stimulatie, de We-Vibe Touch X past zich moeiteloos aan.

We-Vibe_Touch_X_Oranje

Eerste indruk We-Vibe Touch X:

De We-Vibe Touch X zit in een stevige prachtige verpakking die duidelijke herkenbaar is als  We-Vibe. Binnenin bevindt zich de Touch X  inclusief een wit zijden opbergzakje om de Touch X en de oplader in op te bergen.

De warm oranje kleur is echt prachtig, weer eens iets heel anders dan de roze en paarse tinten waar je mee wordt doodgegooid tegenwoordig. Ben je geen fan van oranje dan is er ook nog een mooie groene versie beschikbaar.

De Touch X voelt soepel en heerlijk aan.

Hij heeft gewoon een heel mooi ergonomische vorm. Hij past gemakkelijk in de palm van de hand en de siliconen buitenkant is heel gemakkelijk vast te pakken en vast te houden, zelfs als er glijmiddel in het spel is.

Zoals vaak bij trekt ook deze siliconen buitenkant graag pluisjes aan. Dat is echter geen groot probleem bij het daadwerkelijke gebruik van het speelgoed, mits je het in het opbergzakje bewaard hebt. Anders is afspoelen vooraf aan te raden. (en natuurlijk schoonmaken met zachte zeep en warm water na gebruik) De Touch X is volledig waterdicht, dus je kunt het zo onderdompelen en mee in bad nemen als je dat wilt.

Opladen:

De Touch X heeft platte magnetische oplaadpanelen die gemakkelijk en stevig kunnen worden aangesloten op de magnetische USB-oplader. Volgens de gebruiksaanwijzing duurt het ongeveer 90 minuten voordat de Touch X volledig is opgeladen.

We-Vibe Touch X

Bediening en instellingen Touch X:

De bedieningselementen voor de We-Vibe Touch X zijn eenvoudig en intuïtief. De Touch X heeft een + knop en een – knop om de trillingsintensiteit te regelen, en heeft een ~ knop ertussen om patrooninstellingen te regelen.

Om de Touch X in te schakelen houdt je de + knop even ingedrukt. Er zijn 8 verschillende vibratiesniveaus die je inschakelt door op de + of – knoppen te drukken.  Om uit te schakelen is het voldoende om de + knop even ingedrukt te houden. Ook zijn er 7 verschillende vibratiepatronen om uit te kiezen.

Vergrendeling.

Een van de meest gevraagde functies van seksspeeltjes is vaak een vergrendelingsfunctie, en de Touch X heeft deze gelukkig ook. Wel zo fijn als je zeker weet dat je niet met een lege vibrator op je vakantieadres aankomt. Of erger nog, bij de douane een opvallend gebrom uit je koffer klinkt.

Het enige wat minder is aan de Touch X zijn de knopjes. Ze zitten aan dezelfde kant waar ook de magneetjes zitten waardoor je wel eens verkeerd drukt. Gelukkig is er de We-Vibe app, waarmee je hem ook op afstand bedienen kan.

Conclusie

Echt een hele fijne vibrator. Hij is klein en handzaam en voelt heel lekker aan. De vibraties zijn echt super goed en door de vorm kan je ‘m op meerdere manieren gebruiken. Zeker een verbetering ten opzichte van de eerdere uitvoering. De unieke vorm van de Touch X is wat hem echt doet opvallen in een menigte, en de trillingen zijn solide en sterk.

perfecte rust” data-wplink-url-error=”true”>KOOP JE WE-VIBE TOUCH X HIER!