Koppel vibrators, ook wel vaak Duo vibrators genoemd, zijn een van de verkochte vibrators binnen de categorie Partner toys. Een duo vibrator is dus een seksspeeltje speciaal voor koppels. Het is een vibrator die gebruikt kan worden bij het vrijen en ook solo. Sommige koppels gebruiken deze Duo vibrator bij het voorspel, maar deze vibrator kun je ook gebruiken tijdens het penetreren! In de meeste gevallen kan de koppel vibrator handsfree gebruikt, dat is wel zo handig.

Inhoud

Partner toys, wat zijn dat eigenlijk?

De laatste jaren zijn de Partner toys steeds populairder geworden. Het gebruik zorgt voor een spannende afwisseling voor koppels die iets nieuws willen uitproberen in de slaapkamer. Ook voor vrouwen die moeilijk een orgasme bereiken kan dit soort vibrator een uitkomst wezen. Het grote voordeel ten opzichte van andere vibrators is dat jullie er allebei seksueel plezier van hebben en het geen afbreuk doet aan de intimiteit. Je hoeft tijdens het penetreren niet te stuntelen met vibrators die je vast moet houden of vibrerende eitjes die niet op hun plaats blijven zitten.

koppel vibrator

Wat kun je met een koppel vibrator?

Koppel vibrators bieden heel veel mogelijkheden om nog meer genot en seksuele spanning te creëren tijdens een vrijpartij! De mogelijkheden zijn oneindig. Met een koppel vibrator ontdek je gegarandeerd nieuwe sensaties en mogelijkheden. Het is dan ook een geschikt speeltje om lekker mee te experimenteren.

Tijdens het voorspel

Voor veel vrouwen mag het voorspel uren duren! Toch zijn er nog steeds veel koppels die het voorspel overslaan en direct tot penetratie overgaan. Dat is zo jammer, dan geniet je echt niet maximaal!

Je kunt Partner toys gebruiken voor clitorisstimulatie of stimulatie van de vagina en G-spot. Dat kan zowel afzonderlijk als tegelijkertijd. Breng één uiteinde in de vagina in terwijl het andere uiteinde de clitoris stimuleert. Je kunt ook beide uiteinden de schaamlippen laten stimuleren.

Ook mannen kunnen enorm genieten van een koppel vibrator. De vibraties zorgen voor heerlijke stimulatie van de testikels of het perineum (het stukje tussen de balzak en de anus). Sommige soorten kun je ook om de penis doen, waardoor de trillingen een aangename stimulatie van de stam geven. Met genoeg glijmiddel kun je hem zelfs op en neer laten bewegen over de schacht.

Gebruik tijdens penetratie

Niet alleen tijdens het voorspel is het een perfect seksspeeltje, ook tijdens het penetreren zal een koppel vibrator je zeker niet teleurstellen. De modellen voor inwendig gebruik kunnen vrijwel allemaal gedragen worden tijdens penetratie. Zowel voor hem als voor haar zorgen de trillingen voor een bijzondere ervaring.

partner toys

De meeste koppel vibrators hebben verschillende vibratiestanden. Dat kunnen verschillende ritmes zijn, maar meestal kun je ook uit verschillende sterktes kiezen.

Een duo vibrator met knoppen zet je aan- en uit met behulp van knopjes op het apparaat zelf. Ook het schakelen tussen de standen doe je daarmee. Nadeel hiervan kan zijn dat je niet even snel kunt wisselen van stand omdat je er niet makkelijk bij kunt.

Koppel vibrators met afstandsbediening

Het voordeel van een partner toy met afstandsbediening is dat je hem ook tijdens gebruik makkelijk aan of uit zet. Ook de vibratie pas je moeiteloos aan tijdens het dragen. Er zijn zelfs koppel vibrators waarvan de afstandsbediening ook als vibrator gebruikt kan worden.

Het voordeel van een duo vibrator met knoppen is dat die meestal goedkoper is dan een met afstandsbediening. Vaak zijn de duurdere soorten ook oplaadbaar, wat wel zo fijn is.  Om nou net tijdens het vrijen de batterijen te moeten verwisselen is ook geen pretje.