Op deze pagina vind je een Tarzan vibrator review! Zo kan jij rustig beslissen of en welke Tarzan vibrator je gaat kopen!

Wat is nou de beste Tarzan vibrator van dit moment? Die vraag gaan wij voor jou beantwoorden op deze pagina! Het jaar 2021 is begonnen. Een goed moment om een nieuwe vibrator aan te schaffen en het nieuwe jaar vol hoogtepunten te beginnen!

Na het jaar 2020 zijn we allemaal wel wat dichter tot ons zelf gekomen. Ook op seksueel gebied! We hebben nog nooit zoveel tijd alleen gehad of voor onze partner. Het gebruik en verkoop van vibrators is daarmee ook ontzettend gegroeid! Daarom is het ook helemaal niet gek dat je op deze pagina bent gekomen.

Inhoud

Hoe Werkt Een Tarzan Vibrator?

Een tarzan of rabbit vibrator heeft een dubbele functie. Zowel de G-spot als de Clitoris worden gelijktijdig gestimuleerd.

Het is namelijk een vibrator die vaginaal ingebracht kan worden met een extra stimulator erop die de clitoris stimuleert.

Omdat het de G-spot en de clitoris tegelijk stimuleert kan je intense orgasmes beleven en zelfs ook meerdere malen! Veel vrouwen hebben namelijk vaginale en clitorale stimulatie nodig om tot een intens orgasme te komen.

Twee motoren.

In de meeste tarzan vibrators zit één motor in de schacht en één in het gedeelte voor de clitoris. Bij de wat luxere modellen zijn deze 2 motortjes ook apart van elkaar te bedienen. Ook zit er verschil in of deze op batterij werkt of oplaadbaar is.

Naast vibrerende tarzan vibrators heb je ook soorten waarbij de schacht roteert of stoot. Dit kan het gevoel van penetratie nabootsen en heel lekker zijn. Ook bestaan er sinds kort modellen waarbij het gedeelte voor de clitoris werkt met luchtdrukpulsaties.

Er zitten veel verschillende standen bij een tarzan of rabbit vibrator. (Bij sommige wel 30!!) Zo kan jij de vibrator helemaal instellen naar je eigen tempo en bepalen wat het lekkerst is om tot je hoogtepunt te komen.

De tarzan/rabbit vibrator heb je in verschillende soorten maten en kleuren. In deze vibrator review bespreken we een leuke Tarzan vibrator die een hele goede eerste aankoop kan zijn.

Vibrator review

Vibrator Review: Petite Piper  (De Perfecte Eerste Vibrator)

Deze vibrator is gemaakt om de G-spot en de clitoris optimaal te stimuleren.

Dit is de perfecte vibrator voor degene die voor het eerst een vibrator willen uitproberen!

Het handige van deze vibrator is dat tegelijkertijd de G-spot en de clitoris gestimuleerd worden. De meeste vrouwen hebben beide stimulaties nodig om tot een orgasme te komen. Daarnaast is de vibrator van zacht fijn materiaal en gebruiksvriendelijk.

Je kan de Petite Piper vibrator instellen op 10 verschillende standen. Ook is de vibrator waterproof dus je kan de vibrator gewoon meenemen tijdens het douchen! Als je een bad in huis hebt mag de Petite Pier ook met je mee. (Draai wel even goed de onderkant dicht)

De vibrator werkt op batterijen, deze kun je gelijk mee bestellen.

Plus en min Petite Piper.Petite-Piper-G-spot-Vibrator

Pluspunten:

  • Gemakkelijk in gebruik!
  • Mooi ontwerp!
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding!
  • Eenvoudig schoonmaken

Minpunten:

  • Batterijen niet meegeleverd