Inhoud

Test Satisfyer Vibes Magic Bunny.

De Satisfyer Vibes Magic Bunny lijkt een kleine vibrator en dat klopt ook wel. Maar qua dikte is hij zeker niet ondermaats. De meeste duo-vibrators zijn een stuk langer. Maar ook met deze lengte werkt hij perfect.

De onderkant van de vibrator heeft een ronde opening. Daardoor kun je hem stevig vast houden en makkelijk bewegen. De Magic Bunny is met zijn prijs een uitstekende aankoop, de meeste duo-vibrators zijn bijna dubbel zo duur.

Gebruik altijd een beetje glijmiddel op waterbasis, want je kan beter geen glijmiddel op siliconenbasis gebruiken bij een vibrator van siliconen. Dat tast het materiaal aan en dat wil je liever niet.

De knopjes

Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing. Het middelste knopje is om de vibrator aan te zetten en de andere twee knopjes zijn voor harder en zachter. De duo-vibrator heeft in totaal twaalf verschillende standjes.

De Satisfyer Magic Bunny is dan wel een korte vibrator, maar voelt toch gewoon heel goed. Je hebt echt genoeg aan deze lengte. Met het puntje van het deel dat je inbrengt kun je heerlijk je G-spot stimuleren, terwijl de clitorisstimulator precies op de juiste plaats zijn werk doet.

Satisfyer Vibes Magic Bunny vibraties

De vibraties van de Magic Bunny zijn echt heel goed. Lekker diep en regelbaar van redelijk zacht tot echt hard. Jouw favoriete standje zit er dus zeker bij. Voor een vibrator in deze prijscategorie is dat best indrukwekkend.

Met deze duo-vibrator kun je heerlijk spelen door bijvoorbeeld met het handvat te schommelen. Dat maakt dat je precies de stimulatie kunt vinden zoals jij het lekker vindt. Fijn is dat de clitorisstimulator door zijn breedte altijd op de juiste plek blijft trillen. Deze is ook flexibel dus dat geeft je nog meer mogelijkheden.

satisfyer vibes magic bunny
satisfyer vibes magic bunny

Stille vibrator

Deze duovibrator is gewoon fijn. Ook omdat het een stille vibrator is, niemand wil graag dat de buren kunnen meeluisteren. Echt een hele lekkere aanwinst, deze Tarzan vibrator. Scrol door de standjes en geniet van wat deze krachtpatser bij je teweeg brengt. De Magic Bunny is uitgerust met 2 krachtige motoren met 12 vibratiestanden. Ook is hij waterproof, wat voor een gebruik in bad of onder de douche wel zo fijn is.

Conclusie

Wil je een goede duovibrator die ook nog eens niet de hoofdprijs kost, dan heb je een hele goede aan de Satisfyer Vibes Magic Bunny.

Je besteld de Satisfyer Magic Bunny hier.