Inhoud

10 Plaatsen waar mannen het liefst aangeraakt worden

We willen altijd fysieke intimiteit in onze relatie tot stand brengen in een poging om dichter bij onze mannen te komen. In deze tijd zal geen enkele relatie ooit overleven als er geen intimiteit is – zowel op emotioneel als fysiek niveau. Daarom mag je niet bang zijn om intiem te worden met je man. Je moet de bereidheid en behoefte van een man om sensueel te zijn niet onderschatten.

Ja, hij zal gek worden van al die subtiele aanrakingen, de suggestieve blikken, de zoete strelingen, de gepassioneerde kussen en de stevige knuffels. Dit zijn allemaal geweldige fysieke manifestaties van liefde en je moet nooit verlegen zijn om ze aan je man te laten zien. Je wilt je gevoelens in je eigen relatie niet achterhouden. Je wilt toch niet dat je man denkt dat je hem gewoon als vanzelfsprekend beschouwt.

Creatief zijn.

Zorg er dus voor dat je jezelf nooit beperkt. Vind altijd nieuwe manieren om hem de liefde te laten VOELEN die hij voor jou heeft. Wees creatief. Hou het vuur brandend. Wees altijd bereid om alles te doen wat nodig is om het niveau van passie, liefde en intimiteit in je relatie te behouden.

Je weet al dat hij ervan geniet om aangeraakt te worden door de vrouw van wie hij houdt. Speel daar dus op in. En als je niet zeker weet hoe je er creatief mee om kunt gaan, hebben we hier een aantal leuke tips voor je, zodat je wat ideeën kunt opdoen over hoe je je man kunt aanraken en die vlam van fysieke intimiteit in je relatie kunt ontsteken.

Mannen aanraken
  1. Kroel met je vingers door zijn haar.

Het is een heel subtiel maar heel intiem gebaar waar hij zeker van zal genieten, vooral als hij wild haar heeft. Let op, er zijn mannen die absoluut niet willen dat je aan hun haar zit.

  1. Kriebel in zijn nek.

Slechts een klein beetje kriebelen kan al voldoende zijn om hem op te winden. Ga niet zo hard te keer dat je hem pijn doet – tenzij dat  is wat hij leuk vindt natuurlijk.

  1. Speel met zijn tong

Een beetje tongactie terwijl jullie twee aan het kussen zijn, zal altijd welkom zijn. Wees niet bang om er een beetje mee te spelen. Wees creatief en reageer op zijn avances. Geef hem gezonde doses agressie en zachtheid om dingen door elkaar te halen. Zuig op zijn lippen, bijt er zachtjes in.

  1. Fluister in zijn oren.

Laat het heel intiem en discreet lijken. Geef hem het gevoel dat er een geheim is dat je hem wilt vertellen. Er zijn bepaalde gevoelens en sensaties die ontstaan ​​als er tegen je wordt gefluisterd – en mannen houden daar absoluut van.

  1. Speel met zijn handen en voeten.

Het valt niet te ontkennen dat het aanraken van handen en voeten vaak tot seks kan leiden. Er is gewoon iets inherent sexy aan de het strelen van je ledematen.

VIND DE F-SPOT VAN DE MAN.

  1. Lik zacht zijn tepels.

Houd er rekening mee dat niet alle mannen dit fijn zullen vinden. Niet iedere man houdt van dezelfde sensaties. De tepels van mannen kunnen echter zeer gevoelige gebieden zijn die hunkeren naar wat stimulatie. Probeer het gewoon een keer om te zien of je man het leuk vindt. Is hij fan dan kun je ook een proberen om er zachtjes in te knijpen.

  1. Pak zijn stuitje vast.

Als je met elkaar vrijt en hij staat toevallig tegenover je, probeer dan zijn heiligbeen vast te pakken – of met andere woorden, zijn stuitje. Je ondersteunt zo de positie waarin hij zich bevindt en het laat hem zien dat je ook met je handen rekening houdt met andere aspecten van zijn lichaam.

  1. Masseer de binnenkant van zijn dijen.

Dit is een heel suggestief gebaar dat veel mannen gek zal maken. Als je je handen, vingers, voeten, lippen of tong over zijn dijbeen haalt, wordt hij wild. Je suggereert in wezen dat je naar de ultieme hotspot wilt gaan, maar je stopt voordat je er bent. Het is een plagen, maar hij zal het heerlijk vinden.

  1. Speel met het perineum.

Niet veel vrouwen zijn bekend met het perineum en sommige mannen weten dit misschien ook niet, dus dat maakt het in het begin misschien wat uitdagender. Het is het gebied dat zich net tussen zijn anus en zijn scrotum bevindt. Dit gebied is een zeer gevoelige erogene zone en veel mannen genieten daar van het plezier van stimulatie.

  1. Vind de F-Spot bij mannen.

Het idee van een G-spot ken je vast wel. Natuurlijk weet je dat. Jij bent een vrouw. Maar heb je ooit gehoord van de F-spot van een man? F staat eigenlijk voor frenulum en de meeste mannen vinden het heerlijk om op dat gebied geprikkeld te worden. Het is bij de onderkant van zijn eikel waar het huid toompje zich bevindt. Het heeft de vorm van een V en is een ongelofelijk gevoelig plekje. Hij kan daar zelfs een orgasme door krijgen.