Clitorisstimulators zijn een cadeautje aan jezelf. Probeer het één keer en je bent verkocht. Echt waar, iedere vrouw zou voor zichzelf een clitorisstimulator moeten aanschaffen. Oké, genoeg. Wij zijn gewoon heel enthousiast over deze technologie.

Daarom een hele blog gewijd aan clitorisstimulators, om al je vragen te beantwoorden.

Je zult ontdekken wat deze speeltjes nou precies doen, en waarom zoveel vrouwen er lyrisch over praten. Ook leggen we uit wat het verschil is tussen een clitorisstimulator en een vibrator. En natuurlijk hebben we de beste exemplaren voor je geselecteerd. Als extra krijg je tips over hoe je ze samen kunt gebruiken, maar eerst even iets duidelijk maken.

Clitorisstimulators

Inhoud

Clitorisstimulator of luchtdrukvibrator?

De één noemt het een clitorisstimulator, de ander een luchtdrukvibrator. Het zijn twee verschillende namen voor hetzelfde soort product. Of je nu Googelt naar de ene of der andere, de zoekresultaten laten beide zien. Wij gebruiken beide namen ook door elkaar heen.

Wat is een clitorisstimulator?

Een clitorisstimulator is een seksspeeltje dat de clitoris stimuleert zonder direct contact te maken, door middel van pulserende drukgolven. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende intensiteiten en patronen, en in verschillende maten, ontwerpen en prijsklassen – daarover later meer.

Wat is het verschil?

Het is belangrijk om te onthouden wat de verschillen zijn tussen een clitorisstimulator en een vibrator.

Er zijn twee belangrijke verschillen tussen een vibrator en een clitoris stimulator:

Een vibrator stimuleert met vibraties en staat in direct contact met de huid.

Een clitorisstimulator maakt gebruik van pulserende drukgolven zonder direct contact te maken met de clitoris.

Het gebruik daarvan geeft dan ook een heel ander gevoel dan een vibrator.

Er zijn verschillende intensiteiten in te stellen op zowel vibrators als clitorisstimulatoren, dus je kunt de intensiteit kiezen die het beste bij jou past. Met vibrators kun je ook experimenteren met verschillende ritmes en patronen.

De drukgolven van de stimulator zijn te vergelijken met het vallen van een druppel in een plas water: de ringen verspreiden zich en worden groter en groter. Dit is dezelfde manier waarop de pulsaties in de clitoris worden ervaren, waarbij uiteindelijk alle 8.000 zenuwuiteinden worden gestimuleerd.

Met een vibrator ervaar je meer plaatselijk genot, omdat de vibraties in het gebied blijven waar je stimuleert.

Hoe werkt een clitorisstimulator?

Als je nog geen clitorisstimulator hebt geprobeerd, kan het lastig zijn om te begrijpen wat de drukgolven eigenlijk voor je doen. Ik ga proberen het uit te leggen. Zodra je de siliconen zuigkop om de clitoris hebt geplaatst zet je hem aan op de laagste snelheid.

De stimulatie zelf lijkt op orale seks, met lichte zuig- en blaassensaties. Je stelt zelf de intensiteit in door het pulsatieniveau te verhogen. Sommige vrouwen bereiken zelfs voor het eerst een squirtend orgasme door het pulsatieniveau net voor de climax helemaal omhoog te draaien.

Een clitorisstimulator is niet voor iedereen weggelegd, ook al doen reviews en de algemene reputatie van de technologie je misschien anders geloven. Als je van gerichte stimulatie houdt, hou je waarschijnlijk ook van clitorisstimulators. Als je daarentegen liever de vulva wilt stimuleren en liever niet direct de clitoris, dan is deze technologie waarschijnlijk niets voor jou.

De beste clitorisstimulators

Natuurlijk wilt je graag een insidertip om de beste stimulator te vinden die er is.

Die geef ik je natuurlijk graag. Er is echter één ding dat je moet weten. Er zijn nu nogal wat clitorisstimulators op de markt en het aanbod lijkt misschien te overweldigend om eraan te beginnen.

Als je wilt beginnen met een goede clitorisstimulator voor een schappelijke prijs, vind je mijn suggestie verderop in de post.

Als dit de eerste keer is dat je er een koopt, kun je het als volgt zien:

De eerste tas die je van je eigen geld kocht, vond je waarschijnlijk in een grote winkelketen, en je was er helemaal weg van totdat hij uit elkaar viel. Nu ben je wat bewuster geworden van de kwaliteit en weet je dat echt leer langer meegaat dan PU-leer. Beide doen wat ze moeten doen, namelijk zorgen dat je je portemonnee, telefoon, waterflesje, kauwgom, elastiekjes, bonnetjes en allerlei dingen die je al lang bent vergeten mee kunt nemen, het gaat erom wat het beste voor je werkt. Net als bij clitorisstimulators.

Het beste van het beste: de Womanizer Premium 2

Een Womanizer is de allerbeste onder de luchtdrukvibrators. Vooral door het design is dit echt een exclusieve toevoeging aan je leven. Voorheen was Womanizer Premium de absolute bestseller. Dit model is echter vervangen door de Womanizer Premium 2, die is voorzien van twee extra intensiteiten. En dan is er nog Womanizer Premium Eco, te vergelijken met het origineel.

Koop de Womanizer Premium 2 als je:

  • het beste model op de markt wilt,
  • een goedkoop model hebt geprobeerd, maar klaar bent voor een wat luxere versie,
  • nieuwsgierig bent naar een unieke ervaring met autopilot en met slimme stilte-functies.

Koop Womanizer Premium 2 hier

De beste reis vibrator: Satisfyer Traveler

Ben je vaak onderweg? Of heb je je plezier graag op ieder moment binnen handbereik? Dan is de Satisfyer Traveler jouw speeltje. Je krijgt nog steeds luchtdrukstimulatie, maar dan in een lekker compact formaat, dat precies in je toilettas, handtas of weekendtas past.

Koop de Satisfyer Traveler als je:

  • je clitorisstimulator mee op reis wilt nemen,
  • je graag een discreet ontwerp wilt,
  • een betaalbaar model wilt.

Koop je Satisfyer Traveler hier