De Dame Products Eva is één van de meest vreemde seksspeeltjes dat we gezien hebben. Het lijkt is niets op al het andere speelgoed wat er op de markt is. Bij de andere seksspeeltjes is het vrij duidelijk wat je ermee doet. Deze heeft wat uitleg nodig, maar dan begrijp je de vormgeving ook helemaal.

  1. De Dame Products Eva uitpakken

De verpakking van de Eva II doet zeker niet gelijk denken aan een sextoy. Op de achterkant van de doos staan plaatjes hoe je de Eva kan gebruiken. Als je de Eva gaat uitpakken vindt je een stevige bewaardoos waarin je het speeltje kunt opbergen. Dat doosje is ook gelijk de oplader waar je aan de achterkant de oplaadkabel inplugt. Verder nog een satijnen bewaarzakje en de gebruiksaanwijzing.

Als je het kleine ontwerp bekijkt kun je je haast niet voorstellen dat dit echt in staat is om je een orgasme te bezorgen. Er zijn een aantal vibrators met veel opties en variaties, zoals de Wand Vibrators die je bijna tot een orgasme dwingen door hun kracht.

De Eva heeft maar één knop die in feite schakelt tussen 4 modi: uit, laag, gemiddeld en hoog. De vorm is bijna buitenaards. Met die armen ziet het er uit als een soort spin of kever. Die armen, mocht je het nog niet geraden hebben, zijn om het speeltje op zijn plaats te houden.

De armpjes van de Eva zijn heel flexibel. De bedoeling is dat je de Eva tussen je schaamlippen plaatst, ter hoogte van je clitoris, en de armpjes klemmen zich dan als het ware vast omdat ze vanzelf wat naar buiten willen drukken. Een idee dat we nog nergens anders hebben gezien, dus wilden we zien hoe het werkte en of het een effectieve manier van stimuleren is.

Dame Products Eva
  1. De Eva uitproberen

Dus we lazen de instructies, ja, dat doen we ook echt, en dachten laten we het eens proberen. Zou de Dame Products Eva ook echt wel blijven zitten? Maar dat bleek geen enkele probleem. Het is echt heel gemakkelijk om de Eva te plaatsen en hij blijft ook heel goed zitten.

Het probleem met seks is dat niet alles gelijk werkt zoals je denkt dat het zou moeten, vooral niet als je iets nieuws bij je vrouw probeert. Het kunnen hormonen zijn, het kan ook zijn dat je het speeltje ondersteboven hebt liggen. Eigenlijk kan dit seksspeeltje op verschillende manieren worden geplaatst.  Zoals gezegd, zitten de “armen” tegen de schaamlippen om het op zijn plaats te houden, maar je kunt de majora- of minora-lippen kiezen. Je kunt het ook plaatsen met de armen naar beneden of naar boven gericht.

Dus de eerste keer dat we het probeerden, met de armen naar beneden, omdat dat de suggestie leek te zijn, was niet spectaculair. Je denkt dat het niet blijft zitten en het duurt eventjes voordat je merkt dat je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Handig om te vermelden is dat je geen glijmiddel moet gebruiken bij het plaatsen, dat zorgt er namelijk voor dat de Eva niet goed blijft zitten.

  1. Succes met de Eva

De volgende keer probeerden we het andersom (armen omhoog), en wauw, wat een verschil. Vraag me niet waarom. Blijkbaar is deze positie voor ons wel de juiste. Soms is het gebruik van iets nieuws er de oorzaak van dat een orgasme tijdens seks plaatsvindt. Maar ook bij de tweede keer slaagde mijn vrouw er in om een orgasme te krijgen tijdens het vrijen. Dus dit is een blijvertje.

Hoewel dit speeltje niet super krachtig of super variabel is, lijkt het precies de juiste plek te raken, als je het op de juiste manier voor jouw lichaam plaatst. Het zit ook niet in de weg tijdens het penetreren. Zij voelt de trillingen omdat de Eva rechtstreeks op de clitoris zit, maar als man merk je er helemaal niets van, behalve dat je vrouw erg enthousiaste geluidjes maakt.

De Dame Products Eva ziet er grappig en een beetje vreemd uit en het kan een paar pogingen kosten om het “goed” te krijgen, maar als dat eenmaal lukt, is dit kleine technische wonder een precisiegereedschap. Als je zoiets zoekt, is de Eva een aanrader. Je vindt de Dame Products Eva hier.

Dame Eva gebruiken