Inhoud

Mini wand vibrator.

Een mini wand vibrator gebruiken wanneer je seks hebt om je geliefde te helpen gemakkelijk een orgasme te laten bereiken is handig, maar dit houdt wel een van je handen bezig en beperkt het aantal posities. Wat kun je daar aan doen? Nou, we hebben een goede oplossing voor je gevonden, in ieder geval voor één functie!

Hoe houdt je je handen vrij tijdens seks?

Als zij tijdens de seks bovenop zit kun je een eivibrator op haar clitoris gebruiken totdat ze een of meer orgasmes heeft. Dit is de gemakkelijkste positie voor haar om een ​​climax te bereiken. Een van de redenen waarom deze positie zo goed werkt, is dat het voor hem comfortabel is om de vibrator tegen haar aan te houden en dat het voor allebei comfortabel is als zij schrijlings op je zit. In tegenstelling tot de meeste seksposities, kun je deze positie zelfs vasthouden tot ze klaarkomt!

Deze aanpak werkt heel goed, maar als je het leuk vindt om nieuwe dingen uit te proberen en ook comfortabel een vibrator in een andere positie te gebruiken hebben we nog een suggestie voor je. Een die er voor zorgt dat je je handen vrij hebt.

Doggy style.

Een van de favoriete standjes van velen is op z’n hondjes, we hebben een paar speeltjes gevonden die haar kunnen helpen om in deze houding een orgasme te bereiken terwijl jij je handen vrij houd! De eerste is een opblaasbaar buisvormig kussen met een mysterieus gat erin ingebouwd. Waar is het gat voor? De artikelbeschrijving zegt het niet. Het kan voor van alles zijn… je afstandsbediening, je drankje… wie weet?

handen vrij mini wand vibrator

Nou, we hebben het perfecte ding gevonden om in het gat te steken: de mini wand vibrator.

Een eenvoudige mini wand vibrator.

Het is heel eenvoudig:

  • Zet de mini wand vibrator aan en duw het handvat naar beneden in het gat op het kussen. Het gat is strak genoeg om de vibrator stevig op zijn plaats te houden.
  • Draai het kussen zodat de kop van de vibrator naar buiten steekt en naar boven wijst.
  • Zij zit schrijlings op het kussen zodat de vibrator op haar clitoris zit, en buigt voorover in de doggy style-positie.
  • Ze laat haar lichaam op het kussen rusten en wrijft tegen de vibrator terwijl hij haar van achteren penetreert.

Experimenteer met deze nieuwe handsfree vibratorpositie, voor mannen kan het moeilijk zijn om het orgasme in dit standje tegen te houden totdat zij ook klaargekomen is. Maar oefening baart kunst.

Nu je een handsfree manier hebt gevonden om een ​​vibrator te gebruiken, zijn er vast nog een heleboel andere posities om te proberen.