Hoe kokhalzen bij een blow job te vermijden?

deep throat blow job

Heel veel mannen vinden het geweldig als hun mannelijkheid diep in de mond cq keel van hun geliefde verdwijnt tijdens een blow job. Er bestaat zelf een naam voor deze kunst, deep throat wordt het genoemd.

Nou is het voor mannen fantastisch om ‘diepgang’ in hun liefdesleven te brengen maar voor de vrouwen is diezelfde kunst niet altijd even makkelijk. Sterker nog, veel vrouwen worstelen met kokhals neigingen tijdens het liefhebben van de ‘jongeheer’. Niet zelden komt dat omdat hij in zijn enthousiasme begint mee te stoten. Het is dus zaak om hem fysiek tegen te kunnen houden en als vrouw de baas te zijn over wat er gebeurd.

Deep throat, de beste manier.

De beste manier is dus om op hem te gaan zitten en zijn penis zo vast te houden dat er geen onverwachte diepgaande stoten kunnen plaats vinden. Zo bepaal je als vrouw wat er gebeurd en houdt je de regie in eigen handen, wat het een stuk aangenamer maakt.

Als je jezelf de kunst van ‘deep throat’ eigen wilt maken neem je zijn penis heel diep in de mond, tot zijn eikel je huig raakt. Als je nu je hoofd heen en weer beweegt wordt zijn eikel getrakteerd op een heerlijke verwenmassage. Zeker als je dit voor het eerst probeert krijg je last van een kokhalsreflex, dat is onvermijdelijk. Door te oefenen kun je die onder controle krijgen. Door een slikbeweging te maken net voor je met je hoofd heen en weer gaat krijg je meer ruimte en lucht. Ook kun je je hoofd in je nek gooien, dat zorgt er voor dat je strottenhoofd op één lijn komt met zijn penis. Adem in als de penis naar binnen gaat en uit als je je hoofd weer terugtrekt.

Verlengstuk.

Er zijn ook verdovende sprays in de handel die ervoor zorgen dat je minder last hebt van het gevoel te moeten kokhalzen.

Mocht je dit nou allemaal teveel van het goede vinden dan is er ook nog een manier om hem om de tuin te leiden. Het belangrijkste is namelijk het idee voor hem, en hij zal echt niet merken dat je iets minder diep gaat. Mocht je dus na oefening nog altijd moeite er mee houden weet dan dat een hand met glijmiddel een heel goed verlengstuk van je mond kan zijn. Wedden dat hij het niet eens merkt?

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *