Womanizer vs Satisfyer

Inhoud

Womanizer vs Satisfyer

Als het gaat om wat een vrouwen willen van hun seksspeeltje zijn ze erg kieskeurig en zo hoort dat ook. Er zijn zoveel verschillende soorten en maten te koop in erotiekshops en soms zelfs bij de drogisterij, dat het een hele klus kan zijn om erachter te komen wat het beste werkt voor jou.

Tegenwoordig zijn de luchtdrukvibrators in opkomst en heel veel vrouwen gebruiken ze met veel plezier. Meest bekende merken zijn Lelo, Womanizer en Satisfyer.

  • Maar hoe werken ze en zijn alle apparaten hetzelfde?
  • Zijn de goedkope net zo goed als de dure versies?

Welke is de beste, Womanizer of Satisfyer?

We gaan het voor je uitzoeken in een vergelijking tussen Satisfyer en Womanizer, twee van de meest gekochte merken.

Womanizer was de eerste die met de vibrators met luchtdruk op de markt bracht. Specifiek voor clitoris stimulatie en is nog altijd een van de meest populaire aankopen. Dat betekent echter niet dat de eerste zijn met een nieuwe techniek ook altijd de beste resultaten garandeert.

Satisfyer kwam vrij snel daarna met een relatief vergelijkbare en betaalbaardere versie van vibrators met luchtdruktechnologie voor clitorisstimulatie.

Voordat we kijken welke er als beste uit de vergelijking komt, gaan we eerst eens na waarin de apparaten op elkaar lijken.

Waarin lijken ze op elkaar?

Zowel Womanizer als Satisfyer kent voor en nadelen, dus voordat we ingaan op de verschillen, eerst de overeenkomsten tussen beide merken.

Womanizer was de eerste die met luchtdruk vibrators op de markt kwam. Specifiek voor clitoris stimulatie en is nog altijd een van de meest populaire aankopen. Dat betekent echter niet dat de eerste zijn met een nieuwe techniek ook altijd de beste resultaten garandeert.

Satisfyer heeft een vergelijkbaar assortiment, alleen zijn de prijzen een stuk lager. Eerlijkheid gebied te zeggen dat hun eerste modellen niet echt uitblonken in kwaliteit.

Overeenkomsten

Beide clitorisstimulators gebruiken een nieuw type technologie die niet afhankelijk is van trillingen of zuigen. De technologie maakt het mogelijk om de clitoris zonder aanraking of vibraties te stimuleren.  Hoewel ze allebei bedoeld zijn om als orale seks te voelen, bieden ze eigenlijk alleen iets wat daar op lijkt.  Het echte orale werk is nog altijd te verkiezen boven een seksspeeltje, maar dit soort toys komen redelijk in de buurt en wat nog belangrijker is, ze zijn allebei even goed in staat om de klus te klaren.

Luchtdruktechnologie.

Met behulp van luchtdruktechnologie kunnen deze seksspeeltjes de clitoris stimuleren zonder dat er daadwerkelijk sprake is van aanraking. Dat voorkomt een schraal gevoel of irritatie zoals andere vibrators dat welk kunnen veroorzaken.

Binnen in het kapje dat om de clitoris wordt geplast wordt door middel van luchtdruk een zachte stimulatie bewerkt die op verschillende niveaus kan worden ingesteld. Deze zachte stimulatie kan je in korte tijd naar een orgasme stuwen.

Beiden zijn gemaakt van duurzame ABS-kunststof.

De handgrepen van de speeltjes voelen goed en stevig aan en zijn ergonomisch gevormd. De tuitjes zijn zacht, verwisselbaar en gemakkelijk schoon te maken met warm water en zachte zeep of met een toycleaner. Daarna afdrogen met een handdoek en ze zijn weer klaar voor een volgende ronde.

Beide toys een zacht siliconen mondje. De Womanizer heeft een kleinere opening dan zijn goedkopere variant, maar dat hoeft geen probleem te zijn. De mondjes zijn tevens los verkrijgbaar.

Beste womanizer

Womanizer classic

Het origineel! De eerste luchtdrukvibrator werd na introductie enorm populair onder vrouwen die bereid waren om iets nieuws te proberen. Nog altijd een fenomeen onder de seksspeeltjes.

Womanizer

  • Ergonomische vormgeving
  • Luxe design
  • Ook kleine versies voor op reis verkrijgbaar
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Complexe fysiek.

De fysiek en biologie van een vrouw zijn complex en hebben soms meer specifieke aandacht nodig dan de traditionele vibrators kunnen bieden. Zowel de Womanizer als de Satisfyer zijn gegarandeerd waterdicht, je kunt ze dus ook onder de douche of in bad gebruiken zonder je zorgen te hoeven maken.

De aan/uit-knop en de intensiteitsknop hebben verschillende afmetingen en zijn gemakkelijk te bedienen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en er zijn 8 verschillende niveaus om van te genieten. De oplaadbare accu kan tot maximaal 4 uur de superieure motor vol vermogen laten draaien.

De Womanizer is duur speeltje, maar wel een hele fijne om te hebben. Als je voor het eerst dit soort seksspeeltje wilt uitproberen is de hoge prijs wellicht iets wat je tegenhoudt om tot aanschaf over te gaan. Is prijs voor jou ondergeschikt dan is de Womanizer een geweldig goed product waar je erg veel plezier van gaat hebben.

KLIK HIER VOOR ALLE WOMANIZERS OP EEN RIJTJE

Satisfyer

Hoewel sommige mensen de Satisfyer beschouwen als een nep Womanizer zijn er veel goede dingen over te zeggen als je op zoek bent naar een speeltje waar je erg veel genot aan gaat beleven.

De Satisfyer is veel betaalbaarder is dan de Womanizer, waardoor het de perfecte keuze is voor vrouwen die een luchtdrukvibrator willen uitproberen zonder daar heel veel geld voor te hoeven uitgeven.

Door het smallere langwerpige handvat kunnen vrouwen met kleinere handen de vibrator makkelijker vast houden. De bedieningsknoppen bevinden zich aan de bovenkant, maar hebben soms dezelfde vorm en grootte, wat soms voor verwarring kan zorgen als je hem voor het eerst gebruikt.

Goed alternatief

De oplaadbare batterij heeft een lange gebruiksduur waardoor je hem tot 2 uur onafgebroken kunt gebruiken, zelfs op de hoogste stand.

In tegenstelling tot de Womanizer hebben deze betaalbare modellen meestal 11 verschillende variaties in intensiteit.

De krachtige motor is tijdens gebruik net zo stil als de Womanizer, maar houdt het op een volle accu iets minder lang vol. Dat hoeft geen probleem te zijn, want meestal heb je minder dan 5 minuten nodig voor een orgasme.

Satisfyer heeft een aantal modellen die naast luchtdruk stimulatie, ook kunnen vibreren. Er zijn modellen met twee motoren, eén voor de luchtdruk en een in het handvat voor de vibraties.

Dubbel plezier dus.

Conclusie

Als het gaat om seksspeeltjes, kunnen we alle verschillen en categorieën vergelijken, maar we weten allemaal wat het belangrijkste is: Tevredenheid.

Deze orale sekssimulators zijn een grote hit bij de dames, zelfs degenen die moeilijk een ​​orgasme krijgen komen hiermee wel volledig aan hun trekken. Beide producten zijn gemaakt met een vergelijkbare kwaliteitsstandaard en het is bewezen dat het een goed en veilig seksspeeltje is voor stimulatie van de clitoris.

Uiteindelijk maakt de prijs voor de meeste mensen het grootste verschil.

Als je net begint of een krap budget hebt, kun je beter een Satisfyer kopen en toch van hetzelfde plezier genieten dat je zou krijgen van de duurdere Womanizer variant.

Satisfyer Vibrators