Inhoud

De Hot Octopuss Pulse Solo is een innovatieve masturbator.

In tegenstelling tot de meeste traditionele mannelijke seksspeeltjes (denk aan Tenga masturbators), heeft Hot Octopuss nu een vibrerend speeltje dat je kunt gebruiken zonder handen. Het is ook het eerste mannelijke speeltje dat gebruikt kan worden zonder erectie.

Ja, het klopt, je kunt klaarkomen zonder een erectie met dit ding.

Hot Octopuss Pulse Solo Lux

Hot Octopuss Pulse Solo test.

Het geheim zit hem in het ontwerp. Wanneer je je penis tussen de flexibele “vleugels” van de Pulse plaatst, ligt je frenulum (die extra gevoelige plek aan de onderkant van je eikel) bovenop de “beste”-plek van de Pulse. Het is een verhoogd, zacht plekje dat oscilleert. Als je erectiestoornissen ervaart, of gewoon opgewonden wilt raken via handsfree genot, plaats je de Hot Pulse gewoon en blijf je stil liggen. De sterke trillingen (denk aan trillingen) zullen hun ding doen en je plezieren.

Als je wel een erectie hebt kan de Pulse Solo op een andere manier worden gebruikt: als een meer traditionele mannelijke masturbator. Als je glijmiddel (op waterbasis) aanbrengt kun je hem op en neer lang je penis bewegen. Hierdoor voel je de texturen van de Pulse: je voelt duidelijke ribbels en de vibrerende top heeft ook structuur. En dankzij het feit dat het een relatief klein apparaat is kun je hem gemakkelijk vasthouden.

Materiaal en werking

Het grootste deel van dit speeltje is gemaakt van 100% siliconen van medische kwaliteit, waardoor het niet-poreus, niet-toxisch en de meest hygiënische optie voor mannelijk seksspeeltjes is. De onderkant is gemaakt van glanzend, lichaamsveilig ABS-plastic.

Als je het schoonmaken van hoezen lastig vindt (zoals van de Fleshlight), zul je dit ding waarschijnlijk geweldig vinden. Waterdicht en siliconen, het enige dat nodig is, is afspoelen onder de kraan. Je spoelt hem af met warm zeepsop, maar je kunt ook een antibacteriële toycleaner aanbrengen.

De Hot Octopus is oplaadbaar, een volledige lading duurt 4 uur en daarmee kun je meerde keren gebruik maken van dit speeltje. Denk eraan om alleen glijmiddel op waterbasis te gebruiken, omdat andere soorten glijmiddel het siliconen van dit speeltje kunnen aantasten.

pulse_solo test

Verpakking

De Hot Octopuss Pulse Solo is verpakt in een schone, technische, niet-pornografische doos. Binnenin de Pulse, instructies, een USB-oplaadsnoer en een opbergzakje.

Onze ervaring met de Hot Octopuss Pulse Solo

De Pulse Solo  ziet er veelbelovend uit.

En het werkte.

Als je de Pulse aanzet is het meteen plezierig. We zijn slap begonnen, gewoon om te kijken/genieten van de trillingen. Het duurt maar even of je hebt een erectie van formaat.

Hij geeft een indrukwekkende hoeveelheid stimulatie aan de onderkant. Dit wordt alleen maar intenser als we glijmiddel toevoegen, waardoor je ook kunt stoten. (Net als bij een andere masturbator). De texturen zijn geweldig, niet overweldigend of storend.

Het is ook comfortabel. Er zijn masturbatiesleeves die net iets te strak zitten, waardoor ze knellen en oncomfortabel worden, maar de vleugels op dit ding zijn erg fijn. Ze zijn handig als je een wat grotere penis hebt en hoewel ze de penis niet volledig omhullen, geven ze toch hetzelfde gevoel.

Er zijn verschillende snelheden, maar de laagste is al heel fijn. De vibraties zijn diep en aangenaam, wat zorgt voor een intense orgasme. Geweldig speelgoed, zeker de moeite waard om wat geld voor opzij te zetten.

Algemeen

De Hot Octopuss Pulse Solo is een van onze favoriete mannelijke seksspeeltjes. Het is de eerste vibrator voor mannen die echt werkt en de veelzijdigheid, zowel slap als stijf te gebruiken, voegt daar nog nieuwe sensaties aan toe.

Hoewel de Hot Octopuss Pulse Solo is ontworpen voor ‘sologebruik’, is er ook een ‘ Pulse Duo‘ versie, die een extra vibrerend oppervlak heeft voor gebruik met een partner. Als je een partner hebt, is de Duo misschien iets voor jou om te overwegen.

Er zijn meerdere varianten van de Pulse. De Pulse Lux biedt 25% meer vermogen, een eenvoudigere oplaadmethode, afstandsbediening en een “turbofunctie”. Als je het beste en het nieuwste wilt, kies dan voor de Pulse Lux. Maar als je de Pulse wilt proberen is elke versie een hele goede aankoop.

Pulse Lux