Inhoud

Laat de opwinding groeien met slome seks

Herken je deze uitspraken?

  • ‘Loop eens door, pak eens aan.’
  • ‘Als je naar boven gaat de dingen op de trap meenemen.’
  • ‘Niet van dat slappe.’
  • ‘Zet er eens wat vaart achter.’
  • ‘Kom op, je kunt het.’
  • ‘Hoezo moe?’
slome seks

Zo hoort seks

Grote kans dat je deze boodschappen vanaf je prille jeugd hebt meegekregen van je ouders. En zo heb je ook geleerd dat seks hoort te zijn. Aanpakken en doorpakken. Voortvarend aan de slag. Niet van dat slome gedoe.

Niet snel maar slome seks

Bij de meeste mensen verloopt seks snel.

Even jezelf een orgasme bezorgen.

Even een vluggertje met je partner.

Hop hop hop.

Maar dat slome gedoe… de tijd nemen, in ontspanning zakken, heel zacht en heel lief zijn voor jezelf… dat is juist veel lekkerder. Daardoor ontwaakt de vagina en krijgt opwinding de kans tot volle wasdom te komen.

Zacht brengt je meer

Met de juiste technieken brengt zacht je veel meer. Die technieken zijn zacht en liefdevol en gaan over minder denken en meer voelen. En wat ontstaat er dan? Juist: méér genot.

Hier schuilt het geheim

Lekker slome seks leidt tot de beste sensaties, wist je dat al? Niet haasten in bed (alleen of met een ander) maar… de tijd nemen. Alles traag. Dan kom je in “genotsgebieden” waarvan je niet wist dat ze bestonden. Daar ligt het geheim van genot.

Een leven lang leren

De vrouwelijke seksualiteit – en het vrouwelijk orgasme in het bijzonder – is iets waar je nooit over uitgeleerd bent. En ook niet over uitgepraat trouwens. Seksuele voorlichting zou niet op je dertiende of vijftiende moeten stoppen, het zou je hele leven door moeten gaan.

Langzaam opwarmen

Haast is de grootste dwarsligger voor fijne, genotvolle seks. Misschien laat je je opjagen door je partner. Als dat een man is, weet dan dat vrouwen meer tijd nodig hebben om in de stemming te komen. Vrouwen zijn eigenlijk net ouderwetse strijkijzers. Je weet wel: die ijzeren die je eerst een tijdje op de kachel moet zetten. Je grootmoeder gebruikte het nog.

En je weet: als je met een te koud strijkijzer gaat strijken, krijg je je jurk echt niet glad.

Dit is een ontvankelijke vagina

Als je te snel overgaat tot penetratie, is het akelig en kan het pijn doen. De vagina is nog niet gereed en ontvankelijk. Een ontvankelijke vagina is sappig en gezwollen en staat een beetje open. Er kan iets in en dat is aangenaam.

Laat de opwinding groeien

Heel veel vrouwen (en mannen) weten dit niet. We noemen dit de penetratievalkuil.

Daarmee bedoel ik niet dat je penetratie uit het repertoire moet schappen. Wél dat je voldoende tijd moet nemen. De clitoris heeft dan de mogelijkheid om op te zwellen en er zin in te krijgen. Je opwinding kan helemaal tot wasdom komen.

Nieuwe sexy dingen

Heb je zin om nog veel meer nieuwe, sexy dingen te leren? Probeer dan eens een luchtdrukvibrator zoals de Satisfyer Pro 2 bijvoorbeeld. Nou staan die er om bekend dat je binnen een paar minuten een orgasme kunt krijgen, maar doe dat niet. Ga voor slome seks! Neem eens de tijd om je hele vulva te verkennen en pas als je echt opgewonden bent ga je voor het overheerlijke orgasme.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *